؛ معاون سياسي امنيتي استاندار کهگيلويه وبويراحمد به همراه هياتي از شوراي هماهنگي مبارزه بامواد مخدر ومدير عامل صندوق کارآفريني اميد از کارگاه سوله سازي شهر ياسوج که همه کارکنان آن بهبوديافتگان گمنام هستند بازديد ومشکلات آنها را از نزديک بررسي کردند.

معاون سياسي امنيتي استاندار کهگيلويه و بويراحمد دراين بازديد با اشاره به اينکه مدير اين کارگاه فردي است که به بيماري اعتياد به مواد مخدرمبتلا بوده و مدتي هم در زندان بسر ميبرده است، گفت: سالها پيش اين فرد به دليل بيماري اعتياد و مشکلات مالي وبدهکاري هايي که به اشخاص حقيقي وحقوقي داشت زنداني و تمام اموال اوتوسط بانک وطلب کاران مصادره مي شود .
فتاح محمدي با بيان اينکه اين فرد پس از آزادي از زندان وبازگشت به زندگي به بازار کار برمي گردد افزود: درهمان برهه اي که من دبير شوراي هماهنگي مبارزه بامواد مخدر استان بودم با يک شرايط سخت به دليل مسائل فرهنگي ونگاهي که نسبت به اين افرادغفلت کرده وجود داشت واستقبالي که ما از آنها کرديم ،تلاش کرد واميدوار شد.

محمدي تصريح کرد:اين فرد ضمن اينکه تسهيلات بانکي و بدهکاري به افراد حقيقي وحقوقي آن زمان خود را که چند برابر سود گرفته بود باز پرداخت کرده، امروز هم در اوج بازدهي خود در جهت توليد واشتغال براي ديگر افراد بهبود يافته و فرزندان خود که تحصيل کرده و فعال هستند شغل ايجاد کرده است.
معاون سياسي امنيتي استاندار اظهار کرد:ما در اين بازديد به دنبال اين هستيم که با حمايت ها و تسهيلات بانکي از جمله از طريق صندوق کارآفريني اميد مشکلات اين کارگاه را بررسي وتسهيلاتي براي افزايش توليد وظرفيت وبکار گيري بهبود يافته هاي بيشتري در اختيار اين فرد قرار دهيم.

اشتغالزايي مستقيم براي 28 نفر
وي بيان کرد:دراين مجموعه 28 نفر به طور مستقيم مشغول به کار وتحت پوشش بيمه هستند که بجز دونفر بقيه آنها از بهبود يافتگان انجمن بهبود يافتگان گمنام هستند که امروز باور کرده اند که ميتوانند منشا خير وبرکت وفعاليت وتوليد در استان باشند.
محمدي عنوان کرد:اين کارگاه ضمن اينکه نياز استان در زمينه سوله سازي را تامين مي کند، محصولات توليدي خود را به ديگر استان هاي همجوار هم صادر مي کند که در آينده مي توان تاثير خوبي بر توسعه استان داشته باشد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه بامواد مخدرکهگيلويه و بويراحمد نيز گفت: يکي از راهبردهاي ستاد مبارزه با مواد مخدربراساس سياست هاي کلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري بحث حمايت هاي اجتماعي از بهبود يافتگان است که دراستان با اعطاي تسهيلات اشتغال زايي به اين افراد در حال اجرا مي باشد.
سيد ناصر رضايي افزود:در اين راستا سعي مي شود که کارآفرينان دراين حوزه شناسايي وبراساس اشتغالي که ايجاد مي کنند حمايت هايي از آنها صورت وتسهيلاتي براي ايجاد اشتغال به اين افراد اعطا مي شود.
رضايي تصريح کرد :يکي از عوامل تاثير گذار برتداوم پاکي اين عزيزان بحث اشتغال وحمايت هاي مختلف مي باشد که اگر اين حمايت ها صورت گيرد از بازگشت اين افراد به سمت مواد مخدر جلوگيري مي شود.

مديرعامل صندوق کارآفريني اميد کهگيلويه وبويراحمد نيز در اين بازديد گفت:صندوق کارآفريني اميد به دنبال طرح هاي توليدي وطرح هايي است که بتوانند زنجيره وخطهاي توليد استان راتکميل کنند.
ارسلان حسن پور اظهار کرد: ما به دنبال حمايت ازحلقه هاي مفقودي که به دليل نداشتن سرمايه کافي راکد مانده اندهستيم.
وي بيان کرد: در بازديد از اين کار گاه درنظرگرفته شده که تا سقف 1 ميليارد ريال درقالب تجهيزات وتوسعه واشتغال 10 نفر، تسهيلاتي به کارفرماي آن اعطاء شود.
حسن پور با بيان اينکه طبق تفاهم نامه اي که با ستاد مبارزه با مواد مخدر منعقد گرديد، ما بايد اين قشر از افراد جامعه را به طور ويژه ساماندهي کنيم، افزود: از کساني که از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر معرفي مي شوند با تسهيلاتي با سود 4 درصد براي طرح هاي کارآفريني وخود اشتغالي حمايت کنيم.
به دليل درخواست کارفرماي اين کارگاه از آوردن اسم ومشخصات کارگاه واعضاي آن معذوريم.
انتهاي پيام/